Puhelin 0440228450/Tiina. s-posti: willakatariina@gmail.com

Home » Varaa majoitus

Varaa majoitus

Varaa majoitus klikkaamalla kuvaa.

Katariinan Kamari

Katariinan Kamari on 45m2 talo, joka sijaitsee 1807 rakennetun päätalon pihapiirissä, kivenheiton päässä meren rannasta ja kaupungin palveluista. Majoittuessasi Katariinan Kamarissa, sinulla on käytössäsi koko talo, jossa on makuuhuone, olohuone, keittokomero ja suihkulla varustettu wc. Talossa on myös mukava lasikuisti ja pihalla grillausmahdollisuus. Keittiöstä löydät tarvittavat astiat ja ruuanlaittovälineet. Käytössäsi on myös kaksi polkupyörää, joilla voit tutustua esimerkiksi Raahen vanhaan kaupunkiin, joka on nurkan takana.

Renkitupa

Renkitupa on idyllisessä Soveliuksen talon pihapiirissä, Rantakadulla (Rantakatu 36 ) sijaitseva majoitustila. Majoitustila on n.30m2 kokoinen huone, jossa erillinen suihku + wc. Majoitustilassa on kaksi vuodetta ja vuodesohva. Enimmillään voimme majoittaa neljä henkeä.

Majoitustilan pihaan on kulku Brahenkadun kautta, joka on yksisuuntainen, jolloin pihaan saavutaan Pekkatorin suunnasta.

Renkituvassa tulee huomioida, että asunnossa on 1-vaiheinen sähköjärjestelmä, sähkölaitteiden käyttö maltillisesti.

Katariinan kellari

Katariinan kellari on talon pihapiirissä sijaitseva upea holvikellari, jota voi varata esimerkiksi juhliin tai illanistujaisiin. Tilassa on lämmitys ja tilaa on n. viidelle­toista hengelle. Varaa upea holvikellari numerosta 0440 228450.